Point.lt është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Yra dalykų, kurie mumyse prabunda skirtingu laiku. Kol kas tik lakioja šešėliais,......
vlerësimi:
Vienas su puse..
Taip.. Vienas su puse...
Vienas su puse mėnesio praėjo nuo tada.........
vlerësimi:
Balta plunksna ant purvino stalo,Senai liesta ir praradusi galią.Išvargusios akys......
vlerësimi:

Ar šventi Velykas?

1. Taip, su šeima
Meshkuj 29% (4 Vota)Femra 36% (5 Vota) 64% (9 Vota)
2. Taip, su draugais surengiam vakarėlį
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
3. Taip, bet vienas/a
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
4. Ne
Meshkuj 7% (1 Vota)Femra 14% (2 Vota) 21% (3 Vota)
5. Kaip kada
Meshkuj 14% (2 Vota)Femra 0% (0 Vota) 14% (2 Vota)

Përgjigje: 14
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (0) »


Sondazhi është propozuar nga Marycious.
Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
Shauktukas loly1 mTm meoryou
offline samana
very pretty, cute, attractive ... - 01:38
offline loly1
HAPPY BIRTHDAY - 01:38
offline samana
:) - 00:57
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
samana
offline samana
lovely smile and beautiful - 00:52
offline mambo
10000000000 KISSSSSSSSSSSS - 00:51
very pretty, cute, attractive ... - 00:51
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
gritukas
HAPPY BIRTHDAY - 00:51
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 3 | kërkoni më shumë »

Çifti më i mirë
  6.65
Ditë sëbashku: 29
dholidej
LIza
Video e promovuar
Vlatko Miladinovski - Vel...
Vlatko Miladinovski - Veljo Kerko Įdomiausia intervalas nuo 2:00 iki 2:05